Skip to main content

Fictionizer in
a Nutshell

Fictionizer in
a Nutshell

Fictionizer is een 3D animatiestudio in Den Bosch en wij zijn helemaal nuts about animation! Wij geloven in korte lijntjes, een persoonlijke aanpak en begeleiden elk project van concept tot oplevering.

Wij hebben een nieuwsgierige blik en oog voor detail. Geen vraag of idee is ons te gek. Met onze 3D animaties maken wij het onzichtbare zichtbaar en het onmogelijke mogelijk. Of je nu content nodig hebt voor je website of social kanalen, een bedrijfsvideo of productanimatie: wij brengen jouw idee tot leven!

Dus, wat is jouw vraag?

Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een gratis creatieve sessie aan om jouw vraag samen met ons verder te verdiepen. Wil jij eerst nog meer weten? Kijk dan onderaan deze pagina bij de veelgestelde vragen.

Fictionizer 3D Animatie | 3D Animatiestudio | Den Bosch

Veelgestelde vragen

Waarom Fictionizer?

Bij Fictionizer geloven we in korte lijntjes en een persoonlijke aanpak. We staan bekend om onze nieuwsgierige geest en ons oog voor detail, waardoor we elk verhaal tot leven kunnen brengen. Kies voor Fictionizer als je een partner wilt die met je mee kan denken, van concept tot oplevering. Uiteraard afhankelijk van jouw behoefte. In elke fase van het project werken we nauw samen om jouw boodschap op de meest effectieve manier te communiceren.

Hoeveel kost een 3D Animatie?

Het kostenplaatje voor het maken van een animatie kan sterk variëren en wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals animatiestijl, duur, complexiteit, aantal karakters en productietijd. Voor een nauwkeurige schatting raden we aan om contact met ons op te nemen zodat we op basis van jouw wensen een passende offerte kunnen maken.

Hoe ziet het 3D Animatie proces eruit?

Het animatieproces begint met het verkennen van jouw wensen, doelen en gewenste animatiestijl. Op basis van deze informatie gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een concept en een script. Hierna gaan we over tot het maken van storyboards of animatics en het in laten spreken van de voice-over. Vervolgens starten we met het modelleren van alle 3D elementen die nodig zijn voor jouw animatie. Deze elementen animeren we vervolgens om tot slot geluidseffecten en muziek toe te voegen om de juiste sfeer te creëren.

Tijdens het gehele proces houden we nauw contact met jou als klant, waarbij we regelmatig updates en feedbacksessies inplannen. Na de laatste revisies leveren we de voltooide animatie in het gewenste formaat op. Met als resultaat een animatie waar jij blij van wordt!

Wat is de doorlooptijd voor het maken van een 3D Animatie?

De doorlooptijd voor het maken van een animatie is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de animatiestijl, de lengte en complexiteit van de animatie. Over het algemeen kan het maken van een animatie in een eenvoudige stijl en met een korte duur enkele weken in beslag nemen. Een langere en complexere animatie kan meerdere maanden duren.

Wij streven altijd naar een zo efficiënt mogelijke productietijd, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Wat voor 3D Animaties maakt Fictionizer?

Fictionizer is gespecialiseerd in het creëren van diverse soorten 3D-animaties. Denk aan Productanimatie, Brand-animatie, Bedrijfsanimatie, Explanimations (uitlegvideo), Social Content, Website Content, Motion Design en Logo Animaties.

Wij zijn altijd enthousiast om nieuwe uitdagingen aan te gaan en maatwerkoplossingen te bieden voor de specifieke behoeften van onze klanten. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we kunnen bijdragen aan jouw animatieproject.

Waar kun je 3D Animatie voor gebruiken?

3D animatie heeft talloze toepassingen en wordt gebruikt voor verschillende doeleinden.

Zo kun je 3D animatie gebruiken voor advertenties op televisie, sociale media of digitale billboards om de aandacht van het publiek te trekken. Of wat dacht je van een 3D animatie om je producten op een boeiende en realistische manier te presenteren? Ideaal voor online winkels, beursstands of productdemonstraties.

Daarnaast leent 3D animatie zich uitstekend om complexe processen, een bedrijfsvisie of groeistrategieën op een visueel aantrekkelijke manier uit te leggen. Kortom, 3D animatie biedt veel mogelijkheden voor producten, bedrijven en merken.

Enjoyed our story? Let’s create yours!

Enjoyed our
story? Let’s
create yours!

Werk met ons samen

Wij staan open voor samenwerkingen en projecten, om jouw producten, merken en processen visueel te maken. Neem gerust contact met ons op. We werken graag met jou samen!

Contact

+31(0)73 851 49 61
WhatsApp Us